Honlapkészítés, design és arculattervezés

Üdvözöljük az AWorks Stúdió honlapkészítő csapat referenciáinak oldalán! A formabontó, egyedi design, a speciális kiegészítő szolgáltatások, és magas minőség már összeforrt a nevünkkel.

AWorks stúdió - honlap referenciákAz eddigi referenciáinkkal teljesen más szemszögből közelítettük meg a honlapszerkesztést. De miben is vagyunk mások?

Filozófiánkat két szóban összefoglalhatjuk: "valami valahol". A honlapkészítést nem díszes kerettel körbevett szövegdobozokkal képzeljük el, hanem egy képként, egy kiragadott pillanatként egy éppen zajló eseményből. Lehet ez az esemény egy asztalon hagyott könyv nyitott lapja, egy falon lógó képkeret, vagy egy fesztivál helyszínén látható plakát, a honlapjaink designja mindig valamit ábrázolnak. A honlapokról és egyéb szolgáltatásainkról bővebben...

Referencia honlapjaink

 • Kristály Chi Kung Egyesület

  Önmagunk és családunk fenntartása mellett életünknek egyéb célja és értelme is van – színek, illatok, ízek, események, élmények tudatos megélése. CSIKUNGOZZON, hogy legyen ereje, ideje, lelkesedése ÉLNI!
 • Szabó Palkó gokartversenyző honlapja

  A fiatal versenyző már számos hazai és nemzetközi versenyben megmutatta a tehetségét. Ezen a honlapon tudhatsz meg többet róla, ismerheted meg az eddigi eredményeit!
 • Kakasfesztivál honlapja

  A gasztrokulturális rendezvény, amely idén is három napos fesztivál keretében zajlik a Békés megyei Csanádapácán. A fesztivál fő célja, a turisztikai vonzerő fejlesztése a településen és a térségben, és hogy mind a helyiek, mind az idelátogató vendégeknek élvezetes kikapcsolódást nyújtson.
 • Euro-Unior Fűtéstechnika Kft.

  Szíves figyelmébe ajánljuk az általunk kifejlesztett és előállított magyar, magas minőségű termékeket és többgenerációs szakmai tudásunkat, tapasztalatunkat. Orosháza szakképzett munkaerejének köszönhetően nemcsak Békés megyében és a Dél-Alföldön, de országos szinten is jelentős hatással volt a fűtéstechnikában és a kazángyártásban.
 • Szabó István honlapja

  Szabó István designer és hobbi képregényfordító honlapja. A látogató jobban megismerheti sztewe eddigi design munkáit, olvashatja a képregény magyarosításait, letöltheti Rainmeter skinjeit.
 • Adománykosár Egyesület honlapja

  Legfontosabb célunk a Csanádapáca területén élő hátrányos helyzetűek, szociálisan rászorulók, gyermekeiket egyedül nevelő szülők, kisnyugdíjasok, valamint a létminimum alatt élő emberek segítése, támogatása.
 • Zsibrita András oldala

  Zsibrita András 'helló világ' bemutatkozó honlapja, modern és trendi minimalista külsővel. A honlap elsőre csak egy képnek tűnik, de szinte minden eleme egy menüt rejt.
 • awking portál

  Az awking portál 4 év után vadi új külsővel és felfrissült tartalommal született újjá. A három fő részre osztott tartalom a klasszikus értelemeben Honlapból (statikus menüpontok, vendégkönyv, stb.), albumokra osztott Képtárból és egy Blogból áll.
 • Mikrotszk Területi Szaktanácsadási Központ

  A Mikroöntözési Kutató Szolgáltató Kft egy öntözési tervező, szaktanácsadó és szakértő konzultáns cég, amelyet az egykori Öntözési Kutató Intézet műszaki és szaktanácsadási munkatársai hozták létre.

Kiemelt referenciák

Tekintse meg a legfrissebb, és a szerkesztőink által ajánlott referencia munkáinkat. A kiemelés célja lehet egy új akció az adott honlapon, vagy évente visszatérő rendezvény, esetleg egy érdekesnek talált tartalom.

Legfrissebb referenciánk: Kristály Chi Kung Egyesület

Kristály Chi Kung Egyesület

Ajánlott referenciánk: Kakasfesztivál honlapja

Kakasfesztivál honlapja

Utolsó blog bejegyzés: Kakasfesztivál mobil verzió

Érintőképernyős okostelefonokra és táblagépekre készített verziókkal korábban is kísérleteztünk már, de megrendelői érdeklődés hiányában csak a 2012-es Kakasfesztiválhoz készült el az első igazán kényelmesen használható verzió.
AWorks Partner bejelentkezés

Partner

Ügyfél bejelentkezés

AWorks Partner

E-mail üzenet az AWorks Stúdió csapatának

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon!

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet az AWorks Stúdió munkatársai részére. Kérjük minden mezőt valós adatokkal töltsön ki!

Kapcsolat

Üzenet szövege