Ajánlatunk

A feladat bonyolultságától függően, adott időn belül elkészítjük a személyes, vagy céges honlapját. Az sem baj, ha egész pontosan még nem tudja mit is szeretne, igyekszünk mindenben az Ön segítségére lenni. Tudja meg miért érdemes minket választania:
  • Több éves honlapkészítési tapasztalattal rendelkezünk
  • Nem websablonokat használunk, így nem találkozhat a honlapjával megegyező dizájnnal
  • A honlap kivitelezése előtt felmérjük az igényeit és megpróbálunk azok alapján dolgozni, önnel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot
  • Egyedi grafikák tervezése
  • Rendelkezünk referenciákkal
  • Egyszerűen kezelhető -magyar nyelvű-, saját készítésű adminisztrációs felületet biztosítunk a honlaphoz, aminek elmagyarázzuk a működését
  • Optimalizáljuk a holnapját a keresők számára. Tudjon meg többet a SEO-ról
  • Böngésző függetlenség

Mi az a böngésző függetlenség?

Függetlenül a böngészőtől amit a látogató használ, legyen az Opera, Firefox, Google Chrome, Safari, Internet Explorer (vagy más), a böngésző kompatibilitás fontos dolog. Ha az oldal rosszul jelenik meg, vagy használhatatlan több böngészőben is, akkor azt kockáztatja, hogy elveszíti a látogatói érdeklődését, és ha üzleti célra szánja a honlapját, akkor a pénzét is. A legmodernebb honlapszerkesztési technikákat használjuk, igyekszünk betartani a W3C szabványokat.
böngésző függetlenség

Garancia

Minden elkészült munkánk sorsát nyomon követjük, ha észlelünk valami hibát, akkor kérés nélkül azonnal kijavítjuk. A megrendelt csomag méretétől függően jár -előre meghatározott időre- teljes körű garancia a honlapokra, micrositeokra, SEO csomagokra, és a dizájnokra is. Ez idő alatt bármilyen kérést, módosítást ingyen elvégzünk a tartalmon és a megvásárolt modulokon. A garanciaidő az átadás-átvétel napjától számított következő munkanaptól érvényes. A garanciaidő lejárta után a módosításoknak karbantartási díja van. Tudjon meg többet a garanciáról!

Érdeklődik? Lépjen velünk kapcsolatba!

AWorks Partner bejelentkezés

Partner

Ügyfél bejelentkezés

AWorks Partner

E-mail üzenet az AWorks Stúdió csapatának

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon!

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet az AWorks Stúdió munkatársai részére. Kérjük minden mezőt valós adatokkal töltsön ki!

Kapcsolat

Üzenet szövege