AWorks Stúdió

Kezdőlap

Ajánlatunk

A feladat bonyolultságától függően, adott időn belül elkészítjük a személyes, vagy céges honlapját. Az sem baj, ha egész pontosan még nem tudja mit is szeretne, igyekszünk mindenben az Ön segítségére lenni. Tudja meg miért érdemes minket választania:
  • Több éves honlapkészítési tapasztalattal rendelkezünk
  • Nem websablonokat használunk, így nem találkozhat a honlapjával megegyező dizájnnal
  • A honlap kivitelezése előtt felmérjük az igényeit és megpróbálunk azok alapján dolgozni, önnel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot
  • Egyedi grafikák tervezése
  • Rendelkezünk referenciákkal
  • Egyszerűen kezelhető -magyar nyelvű-, saját készítésű adminisztrációs felületet biztosítunk a honlaphoz, aminek elmagyarázzuk a működését
  • Optimalizáljuk a holnapját a keresők számára. Tudjon meg többet a SEO-ról
  • Böngésző függetlenség

Mi az a böngésző függetlenség?

Függetlenül a böngészőtől amit a látogató használ, legyen az Opera, Firefox, Google Chrome, Safari, Internet Explorer (vagy más), a böngésző kompatibilitás fontos dolog. Ha az oldal rosszul jelenik meg, vagy használhatatlan több böngészőben is, akkor azt kockáztatja, hogy elveszíti a látogatói érdeklődését, és ha üzleti célra szánja a honlapját, akkor a pénzét is. A legmodernebb honlapszerkesztési technikákat használjuk, igyekszünk betartani a W3C szabványokat.
böngésző függetlenség

Garancia

Minden elkészült munkánk sorsát nyomon követjük, ha észlelünk valami hibát, akkor kérés nélkül azonnal kijavítjuk. A megrendelt csomag méretétől függően jár -előre meghatározott időre- teljes körű garancia a honlapokra, micrositeokra, SEO csomagokra, és a dizájnokra is. Ez idő alatt bármilyen kérést, módosítást ingyen elvégzünk a tartalmon és a megvásárolt modulokon. A garanciaidő az átadás-átvétel napjától számított következő munkanaptól érvényes. A garanciaidő lejárta után a módosításoknak karbantartási díja van. Tudjon meg többet a garanciáról!

Érdeklődik? Lépjen velünk kapcsolatba!