Blog

AWorks Stúdió blogja, ahol a tevékenységi körünkkel kapcsolatos beszámolók és érdekességek olvashatóak több kategóriában is.

Kapcsolódó fogalmak

Jelen oldal célja, hogy az internet marketingben legtöbbet használt fogalmakat, kifejezéseket közérthető módon elmagyarázza és ezzel hozzájáruljon a kifejezések egységes értelmezéséhez, használatához. Ismerje meg Ön is az Internetel kapcsolatos alapfogalmakat.

Mi az a keresőoptimalizálás (SEO)?

A Search Engine Optimization (SEO), azaz kereső optimalizálás, illetve keresőmarketing az a tevékenység, melynek célja, hogy egy honlapot a webes keresők (mint pl. a Google) megtaláljanak, és a találati listában minél előrébb mutassanak.

Mire jó egy honlap?

A jó weblap egy kommunikációs csatorna, amely biztosítja, hogy üzenetei eljussanak a célközönségéhez. Csapatunk vállalja személyes, vagy céges honlapja elkészítését, kialakítjuk az Interneten az imázsát. De miért is jó Önnek egy honlap?

SEO lépések

A keresőre optimalizálás első lépése, hogy határozzon meg egy kitűzött célt amit el szeretne érni. El kell döntenie milyen keresőszavakra szeretné, hogy honlapja jobb pozícióba kerüljön, ezekre a szavakra milyen erős a már meglévő mezőny, és ezek alapján megéri-e az adott kulcsszóra optimalizálni.

Honlapok leggyakoribb hibái

A sikeres weboldalak készítése ma már messze nem sötétben tapogatózás. Számos kutatást készítettek arra vonatkozóan, hogyan olvasnak az emberek honlapokat, milyen szövegrészeket, design elemeket vesznek észre, és mi az, ami a legnagyobb valószínűség szerint elkerüli a figyelmüket.

PageRank

A Google kereső a legtöbbet használt keresőoldal világszerte. Sikerét a kiváló teljesítményű szerverein, a könnyű kezelhetőségén és a más keresőkhöz képest jobb minőségű találati rangsorolásnak köszönheti. Ezért a sikerért a weboldalak rangsorolására kidolgozott eszköz, a PageRank a felelős.
AWorks Partner bejelentkezés

Partner

Ügyfél bejelentkezés

AWorks Partner

E-mail üzenet az AWorks Stúdió csapatának

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon!

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet az AWorks Stúdió munkatársai részére. Kérjük minden mezőt valós adatokkal töltsön ki!

Kapcsolat

Üzenet szövege