Admin verzió bemutató

« Vissza az előző oldalra | Utolsó módosítás dátuma: 2012. Jul. 10. 11:16

Az adminisztrációs menü az egyik legfontosabb funkció lehet azoknak a felhasználóknak, akik maguk szeretnék elvégezni a honlapjuk tartalmának bővítését és frissítését.

Az adminisztrációs menü tudása igen nagy, és gyakran bővül a sok fejlesztésnek köszönhetően. Könnyen be/ki kapcsolhatóak a menüpontok, minden oldalhoz tölthetőek fel képek. Keresőbarát (SEO) kialakításnak köszönhetően minden optimalizáláshoz szükséges tartalom egyszerűen módosítható. Hozhatóak létre új almenüpontok a blogokhoz és képtárakhoz, a beépített szövegszerkesztővel minden szükséges formázás hozzáadható, amire csak szüksége lehet a programozáshoz nem értő felhasználóknak.

Mint mindent, így a mi adminisztrációs menünket se feltétlenül lehet egyből kiismerni, ezért a Partner oldalunkon keresztül minden felhasználónk elérheti a honlapjának pontos másának egy teszt verzióját. Ott nyugodtan kipróbálhat mindent következmények nélkül.

Bejelentkezés

A tőlünk kapott speciális elnevezésű linken keresztül lehet bejelentkezni az adminisztrációs menübe, a felahsználónév és jelszó megadásával.

Bejelentkezés az adminisztrációs menübe

Bejelentkezés után

Miután a felhasználó bejelentkezett az adminba, egyből láthatja melyik oldalt módosítja. A honlap designben megjelenik egy bordó színű sáv, amire kattintva ki lehet nyitni a szerkesztő nézetet, és ott lehet kijelentkezni is.

Adminisztrációs menü összecsukba

Módosítások

A bordó admin sáv kinyitása után 3 fül látható:
  1. Tartalom: A honlapon megjelenő tartalom szövegeinek módosítása
  2. Beállítások: aktuális oldal be/ki kapcsolása, kulcsszavak (keywords), leírás (descrition) és PHP kódok hozzáadása
  3. Fájlok: médiatár, ez minden oldalon elérhető, és minden oldalról adható hozzá / tölthető fel új fájl. Ezeket a fájlokat később bármelyik oldal tartalmába be lehet linkelni.

Képernyőképek

AWorks Partner bejelentkezés

Partner

Ügyfél bejelentkezés

AWorks Partner

E-mail üzenet az AWorks Stúdió csapatának

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon!

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet az AWorks Stúdió munkatársai részére. Kérjük minden mezőt valós adatokkal töltsön ki!

Kapcsolat

Üzenet szövege