Google AdWords

« Vissza az előző oldalra | Utolsó módosítás dátuma: 2012. May. 08. 18:02

Az AdWords az egyik legismertebb webkereső, a Google által, üzemeltetett kattintás alapú online hirdetési rendszer. Az AdWords-nél Ön adhatja meg, mennyit hajlandó fizetni egy olyan látogatóért, aki az Ön hirdetésére kattintott, illetve azt is megadhatja, hogy mekkora összeget szán hirdetésre egy nap. Valójában egy kulcsszóra történő kattintás díját a verseny határozza meg.

Az AdWords az egyike azon keresőmarketing szolgáltatásoknak, ahol azonnal eredmények tapasztalhatóak a kampány aktiválását követően!

Miért az AdWords?

Ön csak akkor fizet, amennyiben egy felhasználó, aki az Ön által megadott kulcsszóra keresett rá a Google-ban, rákattint az Ön hirdetésére. A keresési kulcsszavak mellett, Ön teljes mértékben kontrollálhatja, hogy hirdetései milyen országokban, milyen nyelveken, pontosan mely napszakban jelenjenek meg. Ami még ennél is fontosabb, a hirdetési költségek is teljes mértékben szabályozhatóak és rugalmasan alakíthatóak.

Hogyan működik?

Az AdWords az Ön által forgalmazott termékhez vagy szolgáltatáshoz kapcsolódó kampány alapján hirdeti az Ön termékét. Mégpedig úgy, hogy a felhasználó által megadott kulcsszóra történő keresés esetén jelenik meg az Ön hirdetése a találati oldalon, amin keresztül a felhasználó azonnal eljuthat az Ön weboldalára, ahol az Ügyfél által keresett termékről vagy szolgáltatásról részletesebb információt szerezhet, illetve kezdeményezhet árajánlat kérést, kapcsolatteremtést vagy megrendelést.

Mi az előnye?

A vásárló vagy érdeklődő olyan személy, aki azért kattint az Ön hirdetésére, mert az Ön termékét vagy szolgáltatását keresi. A vásárló, a hirdetésre klikkelve pedig azonnal ahhoz a termékinformációhoz jut, amit keres, tehát a figyelme nem terelődik el a konkrét célról, ezzel igen magas valószínűséggel ügyféllé konvertálható.
AWorks Partner bejelentkezés

Partner

Ügyfél bejelentkezés

AWorks Partner

E-mail üzenet az AWorks Stúdió csapatának

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon!

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet az AWorks Stúdió munkatársai részére. Kérjük minden mezőt valós adatokkal töltsön ki!

Kapcsolat

Üzenet szövege