AWorks Stúdió

Kezdőlap

Design

Az arculat egy cég, márka, termék, vagy szolgáltatás megjelenési módja. Ezért is fontos, hogy milyennek ítélik meg a cégünket. Egy jó design növelni tuda a terméke, szolgáltatása értékét. Vállalunk egy cég teljes arculattervezést, termékfotózást, grafikai elemek elkészítését, mint például logók, szórólapok, plakátok, egységes szín- és formavilág kialakítása a nyomtatott és a webes felületen is. Felmérjük a jelenlegi vizuális arculata elemeit, javaslatokat teszünk a módosításokra.

Plakát és szórólap tervezés

A munkánk egy honlap elkészülte után nem mindig ér véget, az elkészült honlap desigjnéhez hasonló kialakítású marketing anyagokat is készítettünk már a Kakasfesztivál, Adománykosár Egyesület, és az orosházi Kristály Chi Kung Egyesület számára. A szórólapokat és plakátokat szövegeinek megírásában csapatunk marketinges tagjai is besegítettek, így igazi csapatmunka volt a megrendelő és köztünk.

Plakát és szórólap tervezés

Termékfotózás

Csapatunk designere rendkívül tehetséges fotós, akinek már több kiállítása volt Békés megyében. Az Interneten több neves oldalon is megtalálhatóak a képei, amiket a körülötte lévő természetről, rendezvényekről, eseményekről és használati tárgyakról készített. Azért, hogy kiaknázhassuk ezt a képességét a csapatunkban is, termékfotózást és cégek telephelyein is készített már képeket.

Kapcsolódó írások a blogban