Garancia

Minden elkészült munkánk sorsát nyomon követjük, ha észlelünk valami hibát, akkor kérés nélkül azonnal kijavítjuk. A megrendelt csomag méretétől függően jár -előre meghatározott időre- teljes körű garancia a honlapokra a micrositeokra, SEO csomagokra, és a dizájnokra is. Ez idő alatt bármilyen kérést, módosítást ingyen elvégzünk a tartalmon, és a megvásárolt modulokon is. A garanciaidő az átadás-átvétel napjától számított következő munkanaptól érvényes. A garanciaidő lejárta után a módosításoknak alkalmankénti karbantartási díja van.

Örök garancia

A garanciaidő után felismert biztonsági réseket, és a nem várt működésből adódó hibákat természetesen a hiba felismerése után egyből, ingyen javítjuk. Miért jó nekünk, ha az Ön honlapja mindig biztonságos és tökletesen működik? Mert ez nekünk referencia a későbbi munkáinkhoz. A csapat kis létszáma miatt nem a mennyiségre, hanem a minőségre próbálunk koncentrálni. Így kevesebb munkát tudunk elvállalni, de számunkra fontos, hogy azokat bárhol, bármikor betudjuk mutatni az érdeklődőknek.

Support díjcsomag

Amennyiben a honlapja folyamatos karbantartását (tartalom feltöltése, szövegek formázása) szakembereinkre bízná, fizessen elő a support csomagunkra. Miért vesződne feleslegesen weblapja szerkesztésével, ha mi jobban ismerjük az azt hajtó motort, és könnyebben is tudjuk kezelni. A support díj ára a megrendelt csomag méretétől függően változik. Minél hosszabb időre fizet elő, annál kedvezőbb a szolgáltatásunk havidíja.

Utólagos bővítés

Amennyiben a garanciaidő lejárta után az előzőhöz képest legalább 1-el nagyobb csomagra vált, vagy egy új modult vásárol a már meglévő csomagja mellé, az ilyenkor esedékes karbantartási díjat nem számoljuk fel!

Re-Design

Ha megunta a honlap régi küllemét, esetleg a meglévő mellett több választható sablont is szeretne használni (pl. évszaktól függően), az új dizájnhoz egykori, és jelenlegi ügyfeleink árengedménnyel juthatnak hozzá!
AWorks Partner bejelentkezés

Partner

Ügyfél bejelentkezés

AWorks Partner

E-mail üzenet az AWorks Stúdió csapatának

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon!

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet az AWorks Stúdió munkatársai részére. Kérjük minden mezőt valós adatokkal töltsön ki!

Kapcsolat

Üzenet szövege