AWorks Stúdió

Kezdőlap

Garancia

Minden elkészült munkánk sorsát nyomon követjük, ha észlelünk valami hibát, akkor kérés nélkül azonnal kijavítjuk. A megrendelt csomag méretétől függően jár -előre meghatározott időre- teljes körű garancia a honlapokra a micrositeokra, SEO csomagokra, és a dizájnokra is. Ez idő alatt bármilyen kérést, módosítást ingyen elvégzünk a tartalmon, és a megvásárolt modulokon is. A garanciaidő az átadás-átvétel napjától számított következő munkanaptól érvényes. A garanciaidő lejárta után a módosításoknak alkalmankénti karbantartási díja van.

Örök garancia

A garanciaidő után felismert biztonsági réseket, és a nem várt működésből adódó hibákat természetesen a hiba felismerése után egyből, ingyen javítjuk. Miért jó nekünk, ha az Ön honlapja mindig biztonságos és tökletesen működik? Mert ez nekünk referencia a későbbi munkáinkhoz. A csapat kis létszáma miatt nem a mennyiségre, hanem a minőségre próbálunk koncentrálni. Így kevesebb munkát tudunk elvállalni, de számunkra fontos, hogy azokat bárhol, bármikor betudjuk mutatni az érdeklődőknek.

Support díjcsomag

Amennyiben a honlapja folyamatos karbantartását (tartalom feltöltése, szövegek formázása) szakembereinkre bízná, fizessen elő a support csomagunkra. Miért vesződne feleslegesen weblapja szerkesztésével, ha mi jobban ismerjük az azt hajtó motort, és könnyebben is tudjuk kezelni. A support díj ára a megrendelt csomag méretétől függően változik. Minél hosszabb időre fizet elő, annál kedvezőbb a szolgáltatásunk havidíja.

Utólagos bővítés

Amennyiben a garanciaidő lejárta után az előzőhöz képest legalább 1-el nagyobb csomagra vált, vagy egy új modult vásárol a már meglévő csomagja mellé, az ilyenkor esedékes karbantartási díjat nem számoljuk fel!

Re-Design

Ha megunta a honlap régi küllemét, esetleg a meglévő mellett több választható sablont is szeretne használni (pl. évszaktól függően), az új dizájnhoz egykori, és jelenlegi ügyfeleink árengedménnyel juthatnak hozzá!