Modulok

Honlap motorunk alap tudása kiegészíthető modulokkal, melyekkel még könnyebb testreszabni a weboldalt. A mudolok száma és tudása folyamatosan bővül.

Közösségi modulok

A honlapjainkba könnyedén beépíthető bármelyik "like gomb", Facebook csoport vagy üzenőfal, Twitter követők, Google naptár modul és minden divatos elem. A közösségi modulokat igény esetén át is tudjuk formázni, így a weboldal színvilágából nem lógnának ki.

Regisztrációs adatlapok

Versenyekre, eseményekre jelentkezéshez lehet hasznos a regisztrációs űrlap modul, amiben beépített e-mail és telefonszám ellenőrző is van. Igény esetén minden regisztrációról kérhet e-mail értesítést, vagy megerősítő levelet az aktiváláshoz. A regisztráltak publikus és privát adatai adminként bejelentkezve letölthetőek CSV (Excellel megnyitható) formátumban.

Termék adatlapok

Termékek bemutatásánál szükség lehet előre formázott sablonokra, ahol minden adatnak megvan a maga helye. A termék paraméterei változtathatóak és újak is adhatóak hozzá, a feltöltött képekből kiválasztható a bélyegkép, ami a kategória nézetben jelenik meg.

Webshop modul

Egyre bővülő tudású webshop modulunk tartalmaz több termék adatlap sablont, beállítható bélyegkép a termékek kilistázásánál, bármennyi adatmező hozzáadható, kiemelhetőek az akciós termékek, egyszerre több kategóriát is hozzá lehet adni. Termék rendeléskor többszintű ellenőrző folyamaton megy át a felhasználó, a rendelést aktiváló e-maillel kell megerősíteni.

Extra képtár modulok

Alapértelmezésben igen látványos, magyar nyelvű képnézegetőt használnak a honlapjaink, de bármilyen más megjelenést is támogatunk. A képeket fel lehet tölteni a tárhelyre, vagy lehet linkelni is más online képtárakból. A képek könnyen hozzáadhatóak és törölhetőek, törlés után nem marad nyoma a szerveren, véglegesen törlődik.

Vendégkönyv modul

Avatár képeket, igény szerint Gravatarokat is támogat a vendégkönyv modul. Könnyen moderálható, többszintű spam szűrővel rendelkezik. Beállítható, hogy egy oldalra hány hozzászólás jelenjen meg, az utolsó írásokat oldalpanelen is meglehet jeleníteni.

Időzített megjelenés

Adott időpont előtt/után különböző tartalmak jeleníthetőek meg, be/ki kapcsolhatóak regisztrációs űrlapok vagy felhívások.
AWorks Partner bejelentkezés

Partner

Ügyfél bejelentkezés

AWorks Partner

E-mail üzenet az AWorks Stúdió csapatának

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon!

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet az AWorks Stúdió munkatársai részére. Kérjük minden mezőt valós adatokkal töltsön ki!

Kapcsolat

Üzenet szövege