AWorks Stúdió

Kezdőlap

Modulok

Honlap motorunk alap tudása kiegészíthető modulokkal, melyekkel még könnyebb testreszabni a weboldalt. A mudolok száma és tudása folyamatosan bővül.

Közösségi modulok

A honlapjainkba könnyedén beépíthető bármelyik "like gomb", Facebook csoport vagy üzenőfal, Twitter követők, Google naptár modul és minden divatos elem. A közösségi modulokat igény esetén át is tudjuk formázni, így a weboldal színvilágából nem lógnának ki.

Regisztrációs adatlapok

Versenyekre, eseményekre jelentkezéshez lehet hasznos a regisztrációs űrlap modul, amiben beépített e-mail és telefonszám ellenőrző is van. Igény esetén minden regisztrációról kérhet e-mail értesítést, vagy megerősítő levelet az aktiváláshoz. A regisztráltak publikus és privát adatai adminként bejelentkezve letölthetőek CSV (Excellel megnyitható) formátumban.

Termék adatlapok

Termékek bemutatásánál szükség lehet előre formázott sablonokra, ahol minden adatnak megvan a maga helye. A termék paraméterei változtathatóak és újak is adhatóak hozzá, a feltöltött képekből kiválasztható a bélyegkép, ami a kategória nézetben jelenik meg.

Webshop modul

Egyre bővülő tudású webshop modulunk tartalmaz több termék adatlap sablont, beállítható bélyegkép a termékek kilistázásánál, bármennyi adatmező hozzáadható, kiemelhetőek az akciós termékek, egyszerre több kategóriát is hozzá lehet adni. Termék rendeléskor többszintű ellenőrző folyamaton megy át a felhasználó, a rendelést aktiváló e-maillel kell megerősíteni.

Extra képtár modulok

Alapértelmezésben igen látványos, magyar nyelvű képnézegetőt használnak a honlapjaink, de bármilyen más megjelenést is támogatunk. A képeket fel lehet tölteni a tárhelyre, vagy lehet linkelni is más online képtárakból. A képek könnyen hozzáadhatóak és törölhetőek, törlés után nem marad nyoma a szerveren, véglegesen törlődik.

Vendégkönyv modul

Avatár képeket, igény szerint Gravatarokat is támogat a vendégkönyv modul. Könnyen moderálható, többszintű spam szűrővel rendelkezik. Beállítható, hogy egy oldalra hány hozzászólás jelenjen meg, az utolsó írásokat oldalpanelen is meglehet jeleníteni.

Időzített megjelenés

Adott időpont előtt/után különböző tartalmak jeleníthetőek meg, be/ki kapcsolhatóak regisztrációs űrlapok vagy felhívások.