Kakasfesztivál honlapja

« Vissza az előző oldalra | Utolsó módosítás dátuma: 2012. May. 22. 17:42

A gasztrokulturális rendezvény, amely idén is három napos fesztivál keretében zajlik a Békés megyei Csanádapácán. A fesztivál fő célja, a turisztikai vonzerő fejlesztése a településen és a térségben, és hogy mind a helyiek, mind az idelátogató vendégeknek élvezetes kikapcsolódást nyújtson.

Tartalmaz Flash animációkat, statisztikát, vendékkönyvet és teljes adminisztrációs felületet. A Kakasfesztivál honlapjához készült egy változat a vakok és gyengénlátók részére (jóval nagyobb betűtípussal, leegyszerüsített és kontrasztos tartalommal). A fesztivál számára készült több reklámanyag is, melyek országosan hirdetik a rendezvényt. Minden évben egyedi dizájnú meghívók, elszármazott meghívók, borítékok, oklevelek és plakátok készülnek a fesztiválhoz.

Rólunk írták

"A kakasfesztivál teleházban készült honlapja pedig magáért beszél: az informatív, ötletes, egyedi stílusú, és még az esélyegyenlőség szempontjait is figyelembe vévő (gyengénlátók számára külön felülelet!) oldalon mindent meg lehet tudni a rendezvényről.Főleg azt, hogy a korábbi fesztiválokon résztvevők milyen jól is érezték magukat.., vagyis hogy csaknem kihagyhatatlan egy ilyen fesztivál. Kukurikú!"
Forrás: Fülöp Hajnalka, sajtóreferens (MTSZ)

Honlap adatai

Megrendelő:
Csanádapáca Község Önkormányzata
Verzió:
2.1
Elkészült:
2008 - 2012
Kódolás:
XHTML 1.0
Jellege:
Program, kultúra

Meglátogatom a honlapot

Képernyőképek

AWorks Partner bejelentkezés

Partner

Ügyfél bejelentkezés

AWorks Partner

E-mail üzenet az AWorks Stúdió csapatának

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon!

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet az AWorks Stúdió munkatársai részére. Kérjük minden mezőt valós adatokkal töltsön ki!

Kapcsolat

Üzenet szövege