Keresőoptimalizálás (SEO)

Egy honlap megszületése után az egyik legfontosabb feladat a keresőoptimalizálás. Mi az és mire jó? Ha még nem tudja mi az, tudjon meg többet róla! Napjainkban a keresőoptimalizálást erre a célra szakosodott profi cégek végzik egyszeri nagy összegű díjért, vagy előre meghatározott havidíjas előfizetésért. Mi nem optimalizálunk más által készített honlapot, nem ígérünk napi 8 órás ellenőrzést és teljes körű keresőoptimalizálást, viszont mindent megteszünk azért, hogy az általunk készített honlap minél jobban legyen pozicionálva.

A keresőoptimalizálás technikai háttere

A honlapjaink motorja teljes mértékben keresőoptimalizálásra alkalmas, minden szükséges elvárásnak megfelel. Ha Ön egy ezzel foglalkozó komoly céget bíz meg a munkálatokkal, akkor az optimalizálás miatt nem szükséges külön modulokat felrakni, nem kell a forráskódba beleszerkeszteni. Tanultunk a nagy CMS rendszerek gyengeségeiből, és a motor tervezésekor kiemelt jelentőséggel figyeltünk a keresőrobot számára is megfelelő kialakításra.

Számunkra miért fontos a keresőoptimalizálás?

Ez nagyon egyszerű: minél előkelőbb helyre kerül egy referenciánk a kereső találati listájban (pl. Google, vagy Bing), annál többen találnak rá, és így minket is többen látogatnak meg. Minden egyes honlapunkon megtalálható a referencia oldalunkra mutató "author link", így az összes elkészült munkánk tekinthetőek reklámhordozó felületnek is.
Keresőoptimalizálás InCash SEO garanciával

Az AWorks Stúdió csapat mások által készített honlapok keresőre optimalizálását nem vállalja, mi honlapokat készítünk. Erre a célra ajánljuk a Helyezés.hu-t InCash SEO garanciával. A garanciáról és a Helyezés.hu ajánlatáról tudjon meg többet az alábbi linken!

Tovább a Helyezés.hu-ra

Pontosan mi is az a keresőoptimalizálás? Mire jó ez, és mennyi munka van vele? Miért költség és idő hatékonyabb ezzel megbízni egy hozzáértőt? Mit jelent a sok szakzsargon, rövidítés és fogalom? Mindezt megtudhatja, ha elolvassa a témával kapcsolatos írásainkat!

Kapcsolódó írások a blogban

AWorks Partner bejelentkezés

Partner

Ügyfél bejelentkezés

AWorks Partner

E-mail üzenet az AWorks Stúdió csapatának

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon!

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet az AWorks Stúdió munkatársai részére. Kérjük minden mezőt valós adatokkal töltsön ki!

Kapcsolat

Üzenet szövege